5 syytä voittaa olympialaiset

Kilpailu olympialaisissa on jokaisen urheilijan unelma. Koulutuksen kovat työtunnit ja yksinomainen omistautuminen urheilun kurinalaisuuteen perheen tai ystävien ohella ovat voimakkaita syitä olla olympiakisoissa. sisään GetQoralHealth haluamme kertoa teille 5 urheilijan syyt voittaa olympialaisessa.

1. Meksikolainen Eder Sánchez se on suurta toivoa yleisurheilu maamme. Hänen halunsa on voittaa mitali Meksiko mutta ennen kaikkea omistaa menestyksensä isälleen, Víctor Sánchez , kuollut tänä vuonna. Eder menetti paitsi isänsä, mutta myös urheilullisen inspiraationsa, sillä hän oli myös mies, joka koulutti häntä ja joka ohjasi askeleitaan marssissa.

2. Etelä-Afrikan juoksija Óscar Pistorius , haluat myös voittaa mitalin, koska Peking 2008 he eivät antaneet hänelle kilpailua, mutta nyt näissä peleissä Oscar haluaa näyttää koko maailmalle, että huolimatta proteesi hiilikuitu sovitetaan jalkojen mukaan, hän voi ajaa ja olla paras.

3. taekwandoín María del Rosario Espinoza , valittiin standardin kantajalle Meksiko tässä olympiakisassa. Hänen suurin kilpailunsa on antaa esimerkki nuorten meksikolaisten urheilijoiden sitkeydestä, kurinalaisuudesta ja sitoutumisesta.

4. Paola Espinosa Sánchez , Meksikon sukeltaja, voitti toisen hopeaa Alejandra Orozco Aztec-tiimi saavutti toisen sijan synkronoitujen sukellusten finaalissa 10-metrisellä alustalla. Hänen tärkein motiive on olla maailman paras sukeltaja.

5. Jennifer Pinches , hänet tunnetaan toivon voimistelijana. Hän on yksi harvoista brittiläisistä urheilijoista, joilla on mahdollisuus kilpailla sankarinsa ja kotimaassaan. Vain 17-vuotias Jennifer on yksi lupaavimmista englantilaisista voimistelijoista ja toivoo voivansa saada tänä vuonna kotiin yhdessä Beth Tweddle , joka oli ensimmäinen kilpailija Yhdistynyt kuningaskunta voitti mitalin tämän urheilun maailmanmestaruuskilpailussa vuonna 2006 ja hänen suurimman idolinsa.

Olympialaisten voittamisen syyt ovat kuitenkin monet kuri ja johdonmukaisuus ovat ratkaisevia sen saavuttamiseksi. Mitkä ovat syytsi voittajaksi?